donderdag, augustus 07, 2008

Tiramisù!

Dat niet alle kleine steegjes goed worden weergegeven op de TomTom ondervond een Belg in Raffadali op Sicilië. "Sla nu rechtsaf" was inderdaad wel de korste weg, maar bleek helaas een trap te zijn. En de Belg zou geen Belg geweest zijn als hij niet zonder er verder bij na te denken rechtsaf was geslagen en de treden was af gestuiterd, waar hij met de bumper vast kwam te zitten op straat.


Gelukkig voor hem dat er onderdanks het late uur nog veel mensen op straat waren die onder grote hilariteit de auto weer naar boven hebben gesjord. Zo zie je maar weer hoe behulpzaam de Italianen kunnen zijn.

4 opmerkingen:

Ageeth zei

Geweldig. Het heeft me de hele dag bezig gehouden want alle belgen moppen zijn weer ophoog gekomen.

Die goede oude tijden, toen de Belgen nog een lepel in de auto hadden liggen voor als ze in de soep reden, zijn (maar blijkbaar niet helaas) voorbij.

Paula di Paola zei

Ook ik heb er erg over gelachen, vooral omdat wij ons een episode herinneren, waar bijna hetzelfe gebeurde....
Een bruiloft. De chauffeur van het bruidspaar was zo nerveus dat hij een trapje OMHOOG reed naar de kerk...gelukkig maar 2 treden, maar ze waren niet uit het stadje hier.
De dure huurauto was beschadigd..en dat is geen goed begin voor een huwelijk....monkelden ze hier....

Ron Roelandt zei

Kijk, dat is dan ook weer echt Italië. Iedereen staat gelijk klaar om te helpen. En te lachen natuurlijk.
Ammai, plezant verhaal Liesbeth!

Anoniem zei

hahaaaaa en die domme ollanders willen dat het rijke vlaanderen ollanda zal opwaarderen.ha haaaaaahaaaaaaaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.